Школска гимнастика

Предметни наставник: проф. др Дејан Мадић

e-mail: dejanmadic@uns.ac.rs

Кабинет: број 71, први спрат

Термини консултација: уторак 1130-1330ч

Асистент: др Данило Радановић

e-mail: radanilo17@yahoo.com