Одржана панел дискусија и мастерклас са Фјодором Јемељаненком на ФСФВ-у

Факултет спорта и физичког васпитања Универзитета у Новом Саду је имао прилику и част да угости легендарног самбисту, ММА борца и амбасадора Међународне самбо федерације, Фјодора Јемељаненка. Декан Факултета, проф. др Патрик Дрид, званично се обратио и отворио панел дискусију са господином Јемељаненком, у великом амфитеатру Факултета.

О његовом утицају у свету спорта говори пун амфитеатар младих људи, спортиста из различитих борилачких спортова, тренера и студената нашег, па и других факултета. Јемељаненко је започео своје обраћање са речима: „Христос воскресе“, на шта су сви углас одговорили са: „Ваистину воскресе“. Многе теме су се прожимале кроз панел дискусију, од менталне и физичке припреме у спорту, вере, изазова приликом каријере, све до литературе коју највише цени.

Опис фотографије:

Касније, приликом мастеркласа у великој сали Факултета, сви присутни су добили макар делић практичне примене искуства и знања стеченог током професионалне каријере. Након тога, Јемељаненко је оставио Факултету куртку коју је носио са потписом: „ФСФВНС с љубављу, од Фјодора“.

Све фотографије са догађаја можете пронаћи на следећем линку.