Наши студенти освојили прву награду на Међународној студентској научној конференцији у Будимпешти

Студенти основних академских студија Факултета спорта и физичког васпитања Универзитета у Новом Саду, Никола Шарковић и Димитрије Такачи, освојили су прву награду излагањем њиховог научног рада у области спортског менаџмента, организације и медија, у конкуренцији студената на основним, мастер и докторским академским студијама, на 24. Међународној студентској научној конференцији у Будимпешти, Мађарска. Тема њиховог рада гласи „Ставови спортиста о спонзорству комерцијалних спортских брендова и препознатљивост бренда на стонотениском догађају“, који су написали под менторством проф. др Раденка Матића.

Опис фотографије:

Такође, рад су презентовале и наша студенткиња основних академских студија, Мирјана Ђукић, заједно са асистенткињом на предмету Рекреација, маст. Маријаном Ранисављев. Тема њиховог рада гласи „Здраве животне навике међу студенткињама Универзитета“, који су написали под менторством доц. др Валдемара Штајера.

Конференција је одржана на Мађарском универзитету спортских наука у Будимпешти, уз подршку проректора за науку и иновације, проф. др Жолта Радака, са којим је доц. др Валдемар Штајер договорио даљу сарадњу у оквиру Докторске школе и између Истраживачког центра за молекуларну физиологију вежбања и наше Лабораторије за примењену биоенергетику.