Свечана додела признања за врхунске резултате у спорту студентима ФСФВ-а

У згради Ректората Универзитета у Новом Саду, свечано су уручене награде најбољим студентима Универзитета у Новом Саду у школској 2022/23. години: награда Најбољи студент Универзитета, награда Студент генерације у појединим наставно-научним областима и Признање за врхунске резултате постигнуте на европским и светским такмичењима.

Добитници признања за врхунске резултате постигнуте на европским и светским такмичењима су студенти Факултета спорта и физичког васпитања:

Тасић Јелена – додељено признање за освојено 1. место на Светском купу у Новом Саду (2023. година) и 3. место за Међународном фестивалу универзитетског спорта у Јекатеринбургу – Русија (2023. година) у самбу.

Орловић Катарина – додељено признање за освојено 3. место на Европском првенству за јуниоре у Новом Саду (2022. година) у самбу.

Благојевић Жељана – додељено признање за освојено 3. место на Европском првенству за јуниоре у Новом Саду (2022. година) у самбу.

Самарџић Милош – додељено признање за освојено 3. место на Европском првенству у Хаифи – Израел (2023. година) и 3. место на Светском купу у Новом Саду (2023. година) у самбу.

Дела Кроче Иван – додељено признање за освојено 3. место на Светском првенству у Абу Дабију – УАЕ (2022. година), 1. место на Гренд Слему у Бангкоку – Тајланд (2023. година) и 2. место на Светском првенству у Уланбатару – Монголија (2023. година) у џијуџицуу.

Опис фотографије:

Награде најуспешнијим студентима у школској 2022/23. години доделили су проф. др Дејан Мадић, ректор Универзитета у Новом Саду и проф. др Ђорђе Херцег, проректор за наставу и студентске активности.

Честитамо нашим студентима на изванредним резултатима, поносни смо и желимо им да наставе овај низ успеха у својој спортској каријери!